Samtale session

Livet er, hvad man gør det til, lyder et citat.

Det er fuldstændig rigtigt, men nogle gange er det bare så svært at få øje på hvad der skal til, for at livet bliver endnu bedre. Det kan personlig samtale terapi hjælpe dig med.

Er du i en situation lige nu, hvor du:

  • er i tvivl om hvad du skal gøre?
  • hvordan du kommer igang?
  • hvordan du kommer videre?
  • skal træffe et valg?
  • eller noget helt femte…

Du kan have mange forskellige grunde til at du har brug for støtte til at komme videre i dit liv. Uanset hvilket problem du har lige nu, så har du svarene og løsningerne inden i dig. Det er de svar og løsninger, jeg hjælper dig med at finde frem. Det er utrolig vigtigt, at den vej du går er DIN vej. Hvis det ikke er DIN vej, er der stor sandsynlighed for at du ikke vil nå derhen, hvor du vil.

Er du klar til at skabe forandringer?

Hvis du ønsker det, kan vi aftale et gratis og uforpligtende online møde på ca. 20 minutter. På mødet får du mulighed for at stille de spørgsmål du har vedrørende personlig coaching. Samtidig får både du og jeg mulighed for at mærke om “kemien passer”.

En personlig samtale session tager cirka en time. Sessionen foregår her hos mig, men kan også foregå hjemme hos dig.

Nogle gange er én session nok, og andre gange skal der to eller flere sessions til, det kommer an på det emne du har valgt at arbejde med.


Hvad kan du bruge samtale terapi til?

Terapi er støtte og hjælp til dig, når du er kørt fast, eller hvis du ønsker at  skabe forandring i dit liv. Samtalen bygger bro imellem der hvor du er lige nu, og der hvor du gerne vil hen. 

Hvordan foregår en session?
Samtalen hos mig, er en professionel samtale der tager udgangspunkt i det emne, du ønsker at arbejde med. Jeg vil lytte til dig, og stille dig spørgsmål, give dig øvelser, og hjemarbejde, som  hjælper dig til at se tingene i et andet perspektiv, og få øje på nye muligheder for at finde en løsning på, hvordan du kommer igennem dit problem, så du kan komme videre i dit liv. 

Er samtale terapi noget for dig?
Der kan være mange grunde til at du har har brug for støtte, hjælp og sparring til at komme videre med en problemstilling i dit liv. Det kan være problemer i dit privatliv, i din karriere, i dit familieliv eller på andre områder. Vores samtale er et fortroligt rum, hvor du åbent og frit kan snakke fra hjertet, her er højt til loftet. Der er plads til tårer, og der er plads til grin. Det er dit rum, dit emne og det foregår i dit tempo.

Du kan forvente:
  • At blive mødt med respekt, rummelighed og accept for den du er
  • At blive mødt med åbenhed og ærlighed
  • At blive mødt af en professionel livsterapeut som 100% er tilstede for dig
  • Fuld diskretion og tavshedspligt

Se priser her…

Book din session allerede i dag på telefon 2225 6876 eller udfyld nedenstående:

Jeg glæder mig til at møde dig 

© for DIG – Coaching

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn