TIMEOUT

Tag en TIMEOUT fra hverdagen, og kom hjem med fornyet energi, overskud og nye værktøjer du kan bruge i din hverdag

TIMEOUT er et tre dages retreat, hvor du trækker stikket ud og samtidig lærer noget om dig selv

Du kommer til at arbejde med dine tanker, det du mærker i kroppen og hvordan det påvirker dit humør og dit overskud. Du lære super enkle teknikker til at tackle dine tanker, så du bliver mere modstandsdygtig over for pres i en hektisk hverdag. Du vil opdage, at ved at tænke anderledes forandres dit humør, dit overskud og den måde du oplever verden på.

TIMEOUT er for dig, som føler dig presset/stresset i din hverdag. Og for dig som er på vej tilbage til livet og arbejdsmarkedet, efter en længere periode med stress.

I løbet af de tre dages retreat vil du blive præsenteret for enkle værktøjer, som kan hjælpe dig til at få mere kontrol over dine tanker – især dine negative tanker. Du bliver bedre til at lytte efter, hvad din krop fortæller dig, når du fx bliver stresset. Alt sammen for at styrke samspillet mellem din krop og dit sind. På den måde bliver du bedre til at stoppe pres og stress i tide.

Det, vi skal arbejde med, er som sagt dine tanker, ikke hvad dine tanker går ud på, men hvad der trigger dine tanker. Du finder din måde, at stoppe negative tanker på, inden de bliver til bekymringer, som igen kan føre til begrænsende overbevisninger.

Du kommer også til at opleve afslappende meditationer og små perioder i stilhed.

TIMEOUT foregår i skønne og rolige omgivelser, og du har mulighed for at gå småture i den omliggende natur.

Du kan bare trække stikket ud og, og samtidig lære noget nyt om dig selv, som du kan bruge, når du kommer tilbage til din hverdag.

TIMEOUT – retreat


 


TIMEOUT retreat – Lær at stoppe dine tanker, før de stopper dig

Sted:

Holdstørrelse

4 – 6 deltagere.


TILMELDING TIL TIMEOUT RETREAT

Betalingsbetingelser

© for DIG – TIMEOUT

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn