Anbefalingerer…

Læs og hør hvad kunderne siger om deres oplevelser med
O Sense®, BARS og terapi og coaching.

Det siger Mette Esbensen, indehaver af Grafikpaletten

Tusind tak til Mette Esbensen.

Det siger Caroline Heerup, direktør i O Sense

Tusind tak til Caroline Heerup.

Det siger Trine Ochergreen Küchler om coaching-forløb

Tusind tak til Trine.

Det siger Annette Dam Mortensen efter BARS/terapi behandling:

Har fået en fantastisk behandling af Inge, meget virkningsfuld.
Først en meget professionel samtale, og senere en helt speciel INGE-udgave af BARS.
Jeg har nu ro i sjæl og krop.
TAK
Og mine varmeste anbefalinger.


Det siger Katja Feilberg om BARS og coaching:

“Jeg har været hos Inge og fik en BARS behandling. Det var en virkelig god oplevelse at kunne få BARS og en coaching session samtidig. Det gjorde at jeg ikke blev forstyrret af udefrakomme ting eller hændelser, men bare kunne fordybe mig i de ting som jeg gerne ville have vendt med Inge, og samtidig kunne mærke at kroppen var med i processen.
Det var en sådan fantastisk oplevelse, at jeg sagtens kan se idéen med at få coaching og BARS samtidig og vil varmt anbefale det.
Jeg sov så godt den nat og har sovet godt siden, hvilket var en af de problemer jeg havde. Tak Inge. Jeg kommer snart igen.”Det siger Laila om O Sense® session:

Kære Inge. Jeg har prøvet en session om at have overskud. Det var mega spændende. For det første fordi du har de skønneste omgivelser med ro og skønhed. For det andet fordi du sørger for lækkerier. For det tredie så måden du fortæller de tørrer facts på en let spiselig måde. Fordi du gennemgik svarskema så omhyggeligt. Og turen på “ det magiske tæppe “ som giver så god mening til sidst. Tak for en indsigtsfuld aften i godt selskab med dig (og din hjælper) 🙂 kan varmt anbefales.


Det siger Merete Lindegaard om O Sense® forløbet:

Er fuld af energi efter O-sense seance hos Inge. Har sat mål og fået værktøj til at hjælpe mig på vej mod målet. Bliver mødt lige der, hvor jeg er og gode spørgsmål leder mig på vej videre. Kan mærke, at der kommer overskud på kontoen. Kan varmt anbefale at komme i gang hos Inge – det er supergodt.


Det siger Steffen om O Sense® session

Steffen har arbejdet med hans mentale overskud i forbindelse med hans smerter. Hør hvad han fortæller her

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn