mission

Min mission er, at så få mennesker som muligt udvikler stress.

Netop fordi jeg selv har været der, følt det, mærket det, smagt det og levet i det i alt for mange år – STRESSHELVEDET – så vil jeg hjælpe så mange som muligt til ikke at blive en del af stress-statistikken.

JEG BRÆNDER FOR at hjælpe, støtte og inspirere mennesker som har brug for det.

JEG BRÆNDER FOR at hjælpe og inspirere virksomheder til at skabe trivsel, og en arbejdskultur hvor der er fokus på, åben- og respektfuld kommunikation, se forskellighed som en styrke, konstruktiv feedback og fælles ansvar for hinanden.

  • JEG TROR PÅ, at vi alle sammen har evnerne til at ændre og forandre vores liv, med den rette støtte når der er behov for det.
  • JEG TROR PÅ, at vi ALTID har et valg – også selvom det ikke føles sådan – og at valg ikke er statiske. Der er naturligvis altid konsekvenser ved et valg, det ved vi. Men der er også konsekvenser ved ikke at gøre noget, at lade stå til.
  • JEG VED, at vi alle har kerneværdier som er med til at definere hvem vi er – og er en del af vores identitet. Værdierne er vigtige, de fortæller os når noget er ude af balance. De fortæller os når der er noget som vi skal sige ja- eller nej til. Vi skal bare lære at lytte til dem. Vores værdier vil ændre sig ind i mellem, og det kan være en voldsom oplevelse når vi står i et værdiskifte. Når vores værdier ikke længere matcher værdierne på en arbejdsplads eller i en relation, så er det tid til at overveje om vi skal videre til noget andet.
  • JEG TROR PÅ, at når vi tager ansvar for- og er bevidste om hvem vi er og hvad vi står for, så bliver mange ting lettere.  Det bliver lettere at få øje på vores grænser og at sige til og fra.
  • JEG VED at vi alle bidrager til de grupper/teams vi er i, og de relationer vi har. Vi er bare ikke altid bevidst om det. Vi bidrager med vores humør, vores engagement, vores evner, vores personlighed og vores overskud. Og det vi bidrager med, smitter af på dem som vi er sammen med. Det er værd at tænke over…

Når du er stresset, eller har levet længe med stress, så betaler du en meget høj pris, ikke kun økonomisk. De personlige omkostninger kan ikke gøres op i penge. Faktisk vil jeg sige, at man mister en stor del af sit liv til stressen. Du mister glæden, gejsten, humøret, engagementet, lysten til mange ting, og det påvirker ikke kun dig selv – desværre – det påvirker også din familie, dine venner og dine kollegaer. Men jeg VED at du kan få dit liv- og dig selv tilbage.

Derfor vil jeg hjælpe dig til at tage ansvaret for dit liv tilbage, hjælpe dig til at blive bevidst om hvad du gerne vil. Støtte og udfordre dig til at træffe nogle valg som er bedre for dig. Hjælpe dig til at bruge tiden hvor du var stresset, som en læring til hvordan du bliver bedre til at passe på dig selv.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn