Cookie- og Privatlivspolitik

Dataansvarlig

for DIG er dataansvarlig. Behandling af dine personoplysninger sker ansvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen. Det er vigtigt for mig at beskytte dine personoplysninger.

Når du besøger en hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold. F.eks er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller mig noget om, hvilke emner mine potentielle kunder er mest interesseret i.

Oplysning om datasikkerhed

Vi sikre vores website/hjemmeside og vores andre systemer ved hjælp af tekniske og organisatoriske foranstaltninger med tab, ødelæggelse, adgang, ændring eller distribution af dine data af uautoriserede personer. Trods regelmæssig kontrol er total beskyttelse mod alle trusler ikke muligt.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, som kan have en høj risiko for dig, kontakter vi dig hurtigst muligt med information om sikkerhedsbruddet.

Hver gang du besøger en side på vores website, lagres den anonymiserede IP-adresse på din computer og internetudbyder, dato, varighed og tidspunkt for adgang samt navnet på den åbnede fil sammen med datamængden i en logfil.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb af sessions, kurser, retreats mv.

Vi anvender cookies på vores website

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre til at servicere vores kunder – også online. Derfor anvender vi en type cookie på vores website/hjemmeside, der opsamler trafikken på sitet. De oplysninger bruger vi fordi vi vil øge brugervenligheden, så vi kan gøre det endnu lettere for dig at finde de oplysninger du har brug for, når du besøger vores website.

 Cookies generelt
Cookies er små tekstbeskeder der lagres på din computer. De forskellige cookies giver Google et indblik i, hvad du interesserer dig for på nettet, og er med til at hjælpe dig i søgeresultaterne. Data fra cookies kan ikke bruges til at indsamle personlige data og oplysninger. Cookies kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores website.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering

Cookies til Sociale Websites
Så du nemt kan ”Like” eller dele vores indhold på sites som Facebook har vi inkluderet deleknapper på
vores site.

Vores website indeholder følgende, som anvender cookies:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google +

Nyhedsbreve
I forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve registrerer jeg dit navn og din e-mail. Mailchimp bliver brugt til at oprette og udsende Nyhedsbreve med. Mailchimp er et amerikansk selskab, og er godkendt af Privacy Shield ordningen, som er en særlig aftale mellem EU og USA. Vil du se om et firma er underlagt Privacy Shield, så kan du se det på denne side: https://www.privacyshield.gov/

Vedr. personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg (eller nogle af dem, jeg benytter til den slags, f.eks Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af mit indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller i øvrigt bruger mine services eller foretager køb via websitet.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies til Sociale Websites” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering, hvis jeg/vi benytter os af dette.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ih@for-dig.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Inge Hjort – indehaver af: for DIG
Niløsevej 8
4293 Dianalund
Telefon: 22 25 68 76
Email: ih@for-dig.dk

 

© for DIG

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn