Access BARS

Access BARS betyder – adgang gennem barriererne

Access BARS er en fantastisk behandling, som blandt andet kan løsne op for ubevidste blokeringer. Du har 32 energi-punkter placeret på dit hoved.  Hvert punkt relaterer til forskellige områder i dit liv, blandt andet, kontrol, kommunikation, relationer, glæde, krop, håb og drømme. Når der trykkes let på punkterne, opløses de bevidste/ubevidste blokeringer og tankemønstre, som du har opbygget igennem dit liv. Behandlingen foregår ved at jeg trykker (med et let tryk) på de 32 energi-punkter på dit hoved.

Det kan du få ud af en Access BARS behandling:

  • Reducering af stress
  • Reducering af tankemylder
  • Afspænding i hele kroppen
  • Øget fokus og større evne til at være i nuet
  • Indre ro og balance

Hvordan foregår behandlingen?

Du ligger fuldt påklædt på ryggen på en blød massagebriks. Jeg trykker let på de 32 energipunkter. Det er en meget afslappende behandling, hvor du kommer ned i en dyb tilstand af indre ro og stilhed. Måske falder du i søvn, og det er helt ok, behandlingen virker alligevel.

Du skal intet gøre, udover at modtage. Behandlingen foregår – som udgangspunkt – i stilhed, men hvis du har et emne du har lyst til at tale om, så har du mulighed for at kombinere behandlingen med terapi. Du er velkommen til at stille spørgsmål eller dele dine tanker, følelser eller fornemmelser under behandlingen.

En Access BARS behandling har en varighed på ca. 60 minutter.

Book en behandling, på telefon: 2225 6876 eller på mail: ih@for-dig.dk

Se priser her…

Video fra Access Consciousness

 

© for DIG – Access BARS

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn