Inge Hjort og for DIG


Inge Hjort
overskudskonsulent for DIG

Hele min idé om at starte for DIG er, at jeg tror på at vi selv skaber den verden vi lever i.

Og derfor er der også kun én person der kan lave om på den verden, og det er dig selv. Til gengæld tror jeg også på, at vi ikke er helt bevidste om det. Det var jeg i hvert fald ikke inden jeg gik i gang med min egen personlige udvikling.

Jeg tror på, at ved at tage ansvar for dig selv, dine handlinger, din kommunikation, dine tanker og følelser, så sætter du dig selv fri. Det kan godt være en skræmmende tanke, til at begynde med. Det var det for mig i starten, indtil jeg fandt ud af, at jeg selv med små ændringer i mine tankemønstre, kunne forandre min opfattelse af verden til det bedre. Det er faktisk meget nemmere at ændre din egen opfattelse af verden, end det er at prøve at ændre på alle dem du mener er skyld i, at du har det dårligt. Det ved jeg nu.

Jeg ved også, at det er nemmere sagt end gjort, at ændre på din egen verden. Og jeg vil godt hjælpe dig igang med at finde DIN vej, til at ændre det du vil ændre, for at gøre din verden til et bedre sted at være.

Ved at tage ansvaret for dig selv, vil du også opdage at du faktisk har mulighed for at vælge til og fra, hvor du før havde en følelse af at du ikke havde noget valg. Når du opdager du har valgmuligheder, bliver du også skapere på, hvilke konsekvenser det har, at foretage nye valg og fravalg. Forestil dig et øjeblik, at du lige nu har et rigtig møgjob, og du har en følelse af, at det har du ingen indflydelse på. Og forestil dig så, hvad der ville ske’ hvis du sagde op? Og forstil dig derefter, hvad der vil ske, hvis du bliver i jobbet? Tænk på, hvad konsekvensen er ved begge muligheder.

Uanset situationen, har du ALTID et valg.

  • Jeg brænder for at hjælpe dig med, at du finder DIN vej til at leve i den verden, som er den helt rigtige for DIG.
  • Du kan bruge mig som terapeut/coach, sparringspartner, samtalepartner og samarbejdspartner. Uanset om du kommer som leder, medarbejder eller privatperson.
  • Værdierne etik, respekt, ærlighed, rummelighed og humor en selvfølge for mig. Dertil har du garanti for fuld diskretion og tavshedspligt.

Jeg glæder mig til at møde DIG !

Min baggrund for professionelt, at kunne guide og hjælp dig

Jeg er certificeret

© for DIG – Inge Hjort og for DIG

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn