O Sense® for enkeltpersoner

Du har nok sagt det ofte ”Det har jeg ikke overskud til”, men har du tænkt mere over hvad dit overskud i grunden betyder for dig? Og ved du at dit overskud kan ses i måden du bevæger dig på, høres i måden du snakker på, og mærkes i måden du er sammen med andre på?

Hvis ikke du har tænkt over det, så er du bestemt ikke alene om det. Jeg havde ingen idé om, hvor stor indflydelse mit personlige overskud har på mit liv, før jeg første gang blev præsenteret for O Sense®. O Sense® er værktøjet til at arbejde med dit personlige overskud på en enkel og letforståelig måde.

..

O Sense® for enkeltpersoner

  • Oplever du at du lige pludselig bliver drænet eller irriteret, og forstår du ikke hvorfor?
  • Oplever du at du bliver træt, bare ved tanken om noget du ikke har lyst til?
  • Oplever du at være presset på privat-fronten eller i dit arbejdsliv?
  • Har du tænkt over, at nogle mennesker kan påvirke dig både negativt og positivt?
  • Ved du at dine tanker påvirker den måde du har det på?

Ved du, at dit overskud afgør, om du – og alle dem, du er sammen med eller samarbejder med – får en god dag? Eller tror du, at du altid er den samme? Så prøv at spørge dem omkring dig. De kan tydeligt mærke forskel på, når du har masser af overskud, og når det er på nulpunktet.

Derfor kan arbejdet med dit overskud virkelig gavne dit samvær og samarbejde med andre og dig selv. O Sense® giver dig redskaber til at træne dit overskud, så du kan skabe mere – eller prioritere at bruge dit overskud, der hvor det gør mest gavn.

Gennem vores sessioner lærer du redskaberne til at registrere dit overskud og passe på dig selv. Du bliver guidet til at mærke de signaler, du får fra din krop. Signaler, der fortæller dig, hvor meget overskud du har til rådighed lige nu. Og du bliver trænet i, hvordan du bedst kan skabe overskud lige præcis i de situationer, hvor du føler behov for det.

Mulighederne

Et forløb begynder altid med en startsession med en præsentation af O Sense® samt af dit personlige helhedsbillede, der er en grafisk visning af dit overskud.

Derefter afholder vi en række træningssessioner, hvor du træner dit overskud i forskellige situationer. Du vælger fra gang til gang de situationer fra dit liv, som du helst vil arbejde med. Du går fra sessionen med konkrete oplevelser af, hvor stor en påvirkning de forskellige mængder af overskud har på dig og din opfattelse af den valgte situation. Og du vælger hvilke situationer og hvilken mængde overskud, du vil fokusere på i din træning, indtil vi ses til næste træningssession.

Vi anbefaler, at der til et personligt forløb som udgangspunkt vælges 1 startsession og 4 træningssessioner.

Du kan forvente:

  • At blive mødt med respekt, rummelighed og accept for den du/I er
  • At blive mødt med åbenhed og ærlighed
  • At blive mødt af en professionel O Sense® konsulent som 100% er til stede for dig/jer
  • Fuld diskretion og tavshedspligt
  • Få værktøjer så du/I kan arbejde videre med- og træne dit/jeres personlige overskud

Se priser her…


GRATIS

Ca. 2 måneder efter din sidste session, tilbyder jeg dig en gratis opfølgningssamtale – online via Teams (varighed 20-30 minutter), hvis du ønsker det.


Har du spørgsmål eller vil du booke en O Sense® session, så kontakt mig på:

Jeg glæder mig til at møde dig 


© for DIG – O Sense

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn