O Sense®

Træn dit overskud med O Sense®

I O Sense® findes der 7 forskellige tilstande af overskud, som går fra næsten intet overskud til meget overskud. Når du kender de 7 tilstande, bliver du hurtigt i stand til at vide hvor dit overskud befinder sig lige nu, og efter et stykke tid vil du også kunne se og høre hvor andre er med deres overskud.

En del af træningen handler også om hvordan dit overskud påvirker dine tanker. Dine tanker er supervigtige i forhold til dit overskud. Du kan tænke dig til meget eller lidt overskud på et øjeblik.

Det vigtigste når du arbejder med dit overskud, er at du ALTID respekterer den mængde af overskud som du har til rådighed lige nu. Du kan godt lave et ”overtræk”, men husk at du skal betale tilbage. Hvis du igennem længere tid opbygger et større og større ”overtræk” på din overskudskonto, så vil du opleve at du bliver fuldstændig drænet og måske også ender i stress. Derfor er det vigtigt at blive mere bevidst om, hvad du kan gøre for at sætte overskud tilbage på din overskudskonto.

O Sense® er en bevidsthedsrejse som vil påvirke dit liv på en positiv måde. Når du har overskud på kontoen, bliver dit liv lettere på rigtig mange måder.

De syv overskuds-tilstande, som du arbejder med i O Sense®

Du kan forvente:

  • At blive mødt med respekt, rummelighed og accept for den du/I er
  • At blive mødt med åbenhed og ærlighed
  • At blive mødt af en professionel O Sense® konsulent som 100% er til stede for dig/jer
  • Fuld diskretion og tavshedspligt
  • Få værktøjer så du/I kan arbejde videre med- og træne dit/jeres personlige overskud

Se priser her…


Har du spørgsmål eller vil du booke en O Sense® session, så kontakt mig på:

Jeg glæder mig til at møde dig 


Se mere om O Sense® her:

© for DIG – O Sense

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn