Sessions

DU BEHØVER IKKE AT FEJLE NOGET…

Der er rigtig meget fokus på sundhed i dagens Danmark. Vi skal spise sundt og fornuftigt, og vi skal dyrke motion i rigelige mængder. Når vi skal være rigtig gode mod os selv, bestiller vi tid til en god gang massage, i det hele taget har vi meget fokus på, at kroppen skal have det så godt som muligt. Det er rigtig godt, og det skal vi blive ved med.

MEN – jeg syntes der mangler noget. Hvad med hele vores mentale sundhed, hvornår og hvordan skal vi træne den?

Du behøver ikke at fejle noget, for at booke en session hos en terapeut
Mange tror at man skal være ved at gå ned med stress, have en livs-krise eller en diagnose, for at man har brug for en session hos en coach/terapeut. Men sådan behøver det ikke at være, man kan også booke en session, for at træne sin mentale sundhed. Og hvad kan man så få ud af det?

Du kan foreksempel:

• Få smidt nogle kilo af den mentale rygsæk, så der er mindre at slæbe rundt på

• Få trænet overskuddet – det er faktisk noget alle kan

• Begynde at tænke tanker der er sundere for dig

• Få mere glæde og færre konflikter

• Gøre tunge ting lettere, og bliv stærkere

• Forebyg kriser – INDEN de opstår – med mentale “vitaminer”

Krop og sind er forbundet, og kan IKKE skilles ad. Derfor er det super vigtigt, at vi gør noget godt for BÅDE krop og sind. Når vi gør noget godt for sindet, gør vi også noget godt for kroppen og omvendt. På den måde bliver vi én helhed, og bliver endnu mere modstandsdygtige og parate til det livet byder os.
Når du vælger at have en session hos en terapeut er ikke anderledes, end at du vælger bruge en time i motionscentret eller hos en massør. Både fysisk og psykisk sundhed er vigtig.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn