Arbejdsløs og hva’ så?


Det kan være svært at forstå og acceptere, hvorfor netop du er arbejdsløs.

Der er mange tanker og følelser , som du skal forholde dig til.
Måske har din selvtillid fået et knæk? Måske føler du at noget af din identitet er væk? Du ved måske ikke, hvad du skal sige når du møder andre som spørger, hvad du laver? Og hvad med økonomien? Du føler dig låst fast, og du ved ikke hvad du skal gøre, for at komme videre.

Det kan jeg hjælpe dig med.

 

Når du siger ja tak, til coaching-forløbet på tre coaching-sessions, får du sat ord på dine følelser, du finder ud af hvilken vej der er den rigtige for dig, og du får lavet en plan for, hvordan du vil realisere dit nye arbejdsliv.

 • Første session
  handler om hvordan du har det lige her og nu. Kan du accepterer din situation som den er, eller er der følelser og tanker der forhindre dig i at komme videre?
  Det er vigtigt at du får sat ord på dine tanker og følelser og får dem ”parkeret” der hvor de hører hjemme. Når du har fået det, kan du få fuld fokus på dig selv og det DU vil.
 • Anden session
  er drømmenes session. Ved at slippe drømmene løs, opstår der muligheder som du slet ikke havde tænkt på. Måske har du talenter, som du ikke vidste du har?
  Så bare giv slip, og tillad dig selv at drømme stort. Der er ingen begrænsninger når du drømmer.
  Du vælger den drøm der er vigtigst for dig at arbejde videre med.
 • Tredie session
  er selve handlingsplanen. Du får arbejdet med din plan, så den ikke kun er ord på et stykke papir, men at den bliver en del af dig, og hjælper dig med at holde fokus på det du vil i dit nye arbejdsliv.

De tre sessions foregår over tre uger. Du bestemmer hvilken dag der passer dig bedst. Du får ”lektier” for, som du skal bruge næste gang vi mødes.
Du får dit eget hæfte med enkle øvelser, og hvor du skriver din drømme og din handlingsplan ind i.
Tre sessions á ca. 60 minutter, inklusiv materiale 1.500,- kroner.

Kontakt mig for at lave en aftale eller høre mere på: telefon 2225 6876 eller på mail ih@for-dig.dk

Læs mere om hvad coaching er her.

Jeg glæder mig til at møde dig 🙂

© for DIG – Arbejdsløs og hva’ så?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn