Stop tanke-virus

Kender du det, at du på et split-sekund kan gå fra at være i flow til at være vred og irriteret? At dine tanker og følelser bliver negative og spreder sig som en virus? Selvom du har en følelse af, at du ikke kan styre- eller påvirke det, skal du vide at det kan du.

Se video til sidst i artiklen, som beskriver emnet fra en anden vinkel

En eksplosion

Når du mister dit overskud, kan det føles som en eksplosion af negative tanker og følelser. De negative tanker kommer hurtigt, og de udsletter alt det positive, du havde for et øjeblik siden. Nogle gange reagerer du med at skælde ud, eller blive tavs og indesluttet. Du får en følelse af, at du ikke kan kontrollere det, som sker inde i dig.

Virus-tanker tager over

Når dit overskud er på næsten 0, er det nemt for negative tanker at sprede sig, ligesom en virus. Det føles som om den ene negative tanke tager den næste. Du er blevet kapret og har ikke kræfter til at stå imod. Det kan være svært at få øje på, hvad du kan gøre for at komme ud af tilstanden og få dit overskud tilbage.

Åben op for en anden mulighed

Selvom det kan føles næsten umuligt at gøre noget, når overskuddet er forsvundet, så kan det hjælpe dig, hvis du åbner op for, at der kan være en mulighed for at bryde tilstanden. Sig til dig selv: ”Jeg behøver ikke have det sådan her”. Bare tænk tanken.
Nu har du fortalt din hjerne, at du har en mulighed for at have det anderledes. Din hjerne vil hjælpe dig, og den vil komme med forslag til at få dit overskud tilbage.

Sig STOP

Du skal vide at du ALTID kan sige stop til dine tanker, og så stopper de faktisk. Du kan ALTID vælge at tænke noget andet. Jeg siger ikke at det er nemt, men det er meget enkelt at huske. Bare det at vide at du kan stoppe dine tanker, kan være nok til at – du næste gang du mister dit overskud – undgår at virus-tankerne udraderer hele dit overskud.

180 grader

Når du har sagt STOP til de negative tanker, så har du et valg. Du er blevet opmærksom på, at du har mistet dit overskud, og nu er det op til dig hvad du vil gøre for at få det tilbage. Giv dig selv en pause, træk vejret og find ud af, hvilke muligheder du har. Forestil dig at du drejer dig 180 grader, hvad får du øje på?

Du får det bedre

Når du kan stoppe dine negative tanker og ændre dem til positive, så vil du opleve at du får mere overskud, og du vil mærke at du får det bedre. Du mærker det både fysisk og psykisk, og det er dig selv der har gjort det. Når du har prøvet at stoppe dine virus-tanker én gang, så kan du gøre det igen. Derfor er det supergodt at øve dig, hver gang du mærker at du mister dit overskud.
Husk at hver gang du får en tanke, så er det bare en tanke, og uanset om den tager dit overskud eller ej, så er det vigtigt at du respekterer dit overskud som det er lige nu.

Rigtig god fornøjelse.

Pas godt på dit overskud – så passer det på dig!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn