Er du bevidst om dit overskud?

Du har nok sagt det ofte ”Det har jeg ikke overskud til”, men har du tænkt mere over hvad dit overskud i grunden betyder for dig? Og ved du at dit overskud kan ses i måden du bevæger dig på, høres i måden du snakker på, og mærkes i måden du er sammen med andre på?

Hvis ikke du har tænkt over det, så er du bestemt ikke alene om det. Jeg havde ingen idé om, hvor stor indflydelse mit personlige overskud har på mit liv, før jeg første gang blev præsenteret for O Sense®. O Sense® er værktøjet til at arbejde med dit personlige overskud på en enkel og letforståelig måde.

En øjenåbner
Det var en øjenåbner for mig at blive bevidst om, hvordan mit overskud påvirker mig. Pludselig kunne jeg forstå og mærke hvad der sker når jeg mister mit overskud. Med den bevidsthed er det blevet meget nemmere at respektere og acceptere mit overskud som det er, uanset om jeg har meget eller lidt at gøre godt med. Jeg fandt enkle teknikker til at få overskuddet tilbage igen når det forsvinder, og det virker faktisk. Jeg kan træne mig selv til at få mere overskud, når overskuddet forsvinder. Det er ret fantastisk.

Dit overskud påvirker dit liv på mange måder
Dit overskud påvirker mange ting i dit liv, fx dit humør, den måde du snakker på, den måde du opfører dig på. Det du tænker om dig selv og andre, den måde du er sammen med andre mennesker på, dit helbred og meget mere.

Derfor vil du opdage at når du lærer at blive bevidst om dit overskud, og hvordan du kan træne dig selv til at have overskud, at du får det bedre med dig selv – både fysisk og psykisk. De morgner hvor du vågner op og tænker ”Jeg orker det ikke”, kan du på få minutter skabe mere overskud, til at stå ud af sengen og få en god dag.

Dit overskud kan mærkes
Vi er mange som ikke rigtig mærker vores krop – eller det tror vi i hvert fald ikke at vi gør. Vi er ikke så bevidste om hvordan det mærkes når vi oplever noget godt eller noget dårligt. Når du skal lære at blive bevidst om dit overskud, handler det meget om hvordan du mærker mængden af overskud i kroppen. Din krop vil ALTID fortælle dig, hvordan du har det lige nu, og ofte også før din hjerne fortæller dig det. Derfor er det vigtigt at du lytter til kroppen, den vil hjælpe dig i din træning med dit overskud.

Det smitter
På samme måde som du påvirker andre med dit overskud, så påvirker andre også dig med deres overskud. Kender du fx det, at der altid er mennesker som får dig til at blive i dårligt humør og andre som altid får dig til at blive i godt humør. Det er deres overskud eller mangel på samme, der påvirker dig. Så overskud smitter – og det gør dit også.
En del af at træne dit overskud, er også at øve dig i ikke at lade dig påvirke af at andre ikke har så meget overskud, sådan at ”brokkehovedet” ikke får lov til at hive overskuddet ud af dig. Det har jo ikke noget med dig at gøre, at vedkommende ikke har noget overskud. Når du har overskud, så påvirker du også ”brokkehovedet” og måske kan du give mere overskud så der ikke længere er så meget brok.

Træn dit overskud med O Sense®
I O Sense® findes der 7 forskellige tilstande af overskud, som går fra næsten intet overskud til meget overskud. Når du kender de 7 tilstande, bliver du hurtigt i stand til at vide hvor dit overskud befinder sig lige nu, og efter et stykke tid vil du også kunne se og høre hvor andre er med deres overskud.

En del af træningen handler også om hvordan dit overskud påvirker dine tanker. Dine tanker er super vigtige i forhold til dit overskud. Du kan tænke dig til meget eller lidt overskud på et øjeblik.

Det vigtigste når du arbejder med dit overskud, er at du ALTID respekterer den mængde af overskud som du har til rådighed lige nu. Du kan godt lave et ”overtræk”, men husk at du skal betale tilbage. Hvis du igennem længere tid opbygger et større og større ”overtræk” på din overskudskonto, så vil du opleve at du bliver fuldstændig drænet og måske også ender i stress. Derfor er det vigtigt at blive mere bevidst om, hvad du kan gøre for at sætte overskud tilbage på din overskudskonto.

O Sense® er en bevidsthedsrejse som vil påvirke dit liv på en positiv måde. Når du har overskud på kontoen, bliver dit liv lettere på rigtig mange måder.

Overskuds-hilsen

Inge

for DIG

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn