GÅR DU I STÅ indimellem?

Er det svært at finde inspirationen, motivationen, kreativiteten eller tænke nye tanker? 😊

Så Ta’ kontoret med på udflugt! Sådan en dag var det for mig i onsdags, derfor benytter jeg det gode vejr og kørte ud til Udbyhøj Lystbådehavn. Der var en dejlig duft af vand, en smule vind og i det hele taget bare roligt, stille og højt til himlen. Det var lige det jeg havde brug for. Så telefonen blev slukket og jeg var offline i nogle timer. 😊

Jeg skulle tænke tanker omkring en bog jeg vil skrive (det er en længere proces 😉), finde ud af om den næste online workshop jeg vil lave, skulle handle om eksamensangst, eller om hvordan du får mere overskud og glæde i din hverdag. 😊

Faktisk så vil jeg foreslå dig, at når du går i stå med opgaver, projekter eller noget helt tredje, så prøv om du kan flytte dig fysisk et andet sted hen. Det skal være et sted hvor du føler dig godt tilpas. Måske har du brug for et stille sted ude i naturen (ligesom mig), eller måske vil en god plads på en café med masser af mennesker være perfekt for dig. Det skal bare være et sted, hvor du ved du kan få den energi og inspiration du har brug for, til det du skal lave. 😊

Det med at “Ta’ kontoret med på udflugt”, det virker i hvert fald for mig. Så jeg kan kun anbefale dig at prøve det samme. 😊

PS: Jeg fik tænkt en masse tanker, og jeg fik nye indsigter om hvordan jeg vil bygge mig bog op. Så udover at nyde en god udsigt, så fik jeg også styr på de ting som jeg havde svært ved at finde inspirationen til hjemme på kontoret. Så WIN WIN 😊

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn