2020 er lige om lidt…

Hvad ville være det bedste der kunne ske for dig i 2020?

For mange mennesker er et årsskifte noget særligt. Hvad vil det nye år bringe med sig? Er det i år, at jeg skal gøre en drøm til virkelighed? Er 2020 året hvor jeg kommer i mål med noget, som jeg har været i gang med længe? Der kan være mange tanker og spørgsmål.

For mig er nytåret altid lidt eftertænksomt, jeg bruger altid lidt tid på at tænke på året der gik, og hvad det nye år kan byde på. Jeg har for mange år siden droppet alt hvad der hedder nytårsforsæt, jeg var nemlig ikke god til at holde dem. Nok fordi de ikke var vigtige nok.

I år vil jeg bruge lidt tid i juledagene, til at tænke over hvad jeg godt vil opleve i 2020, noget som jeg kan gå og glæde mig til. Der er nemlig ikke noget bedre end at have noget at glæde sig til. Det giver en masse overskud, og det kan jeg personligt ikke få for meget af.

Noget der også giver mig overskud, er de små ting i hverdagen, glæden over at gøre det bare lidt bedre for dem som jeg holder af, trække vejret og være taknemmelig for mit liv og hverdagen. Gøre noget hver dag som gør mig i godt humør. Det vil jeg fortsætte med (og gøre lidt bedre) i 2020.

Sæt lidt tid af til dig selv

Jeg kan anbefale dig, at du finder lidt alene-tid her i dagene mellem jul og nytår til at reflektere lidt. Både over året der gik og det nye år som er på vej.

  • Hvad var godt og skidt ved 2019? Hvad vil du gerne tage med ind i 2020? Hvad vil du gerne lade blive i 2019?
  • Hvad drømmer du om, at der skal ske i 2020? – Prøv at lukke øjnene og forestil dig, hvordan det du drømmer om kan blive til virkelighed. Hvad skal der til?
  • Er der noget som du bliver ved med at udsætte? Og er året 2020 hvor du gør det?
  • Er der noget som du godt vil gøre endnu bedre? Og hvordan kan du gøre det?
  • Er der noget som du har lyst til at afslutte? Og hvad kan det være?
  • Hvordan vi du bruge din tid i 2020, du har hele 365 nye dage til din rådighed, hvordan skal de fyldes ud?

Uanset hvad du forestiller dig der skal ske i 2020, vil jeg anbefale dig, at det er noget som gør dig glad, fordi når du er glad, så smitter din glæde af på alle os andre. Det kan kun være en god ting.

Hvis du har lyst, er det en super god idé, at skrive det du ønsker der skal ske i 2020 på et stykke papir, på din pc eller mobil. Det vil være spændende at læse det igen, når vi er på vej ind i 2021.

Godt nytår til dig 🙂

Her til sidst vil jeg ønske dig et rigtig godt nytår. Jeg er sikker på at 2020 bliver et godt år og hvor der kommer til at ske en masse gode ting og med masser af dejlige oplevelser. Husk at nyde det hele og være til stede.

Vi ses i 2020 🙂

Kærlig hilsen

Inge

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn