Endelig fredag

ENDELIG FREDAG… 😊

Har du også sagt det i dag – nu er det endelig fredag, så er det weekend og vi kan slappe af, eller lave det som vi bedst kan li’?

Det er vi MANGE der siger og tænker. Vi har sikkert også siddet søndag eftermiddag og sagt – nogenlunde sådan her – puh i morgen er det mandag, så er der fem lange dage før det er weekend igen. Men er det noget vi siger og tænker fordi det gør de fleste, eller tænker og siger vi det fordi vi virkelig mener det?
Det er faktisk værd at tænke over.

Overskuddet bliver hevet ud

Hvis du virkelig mener det, hvis du virkelig HVER mandag slæber dig afsted på arbejde og ud i hverdagens gøremål. Hvis du føler dig udmattet og ked af det bare ved tanken om mandag morgen, så er det et signal om at der er noget som er i ubalance.

Du kan opleve det som luften der siver ud af en ballon. Dit gode humør forsvinder, du vil måske også opleve at alt bliver mere besværligt, og det bliver svært at tage sig sammen til mange ting. Kort sagt, dit overskud bliver hevet ud af dig.

Når du har det sådan, så er det vigtigt at du finder ud af, hvad det er der påvirker dig. Er det fx jobbet, dine kollegaer, eller sætter du generelt for mange ting i kalenderen? Det er en kæmpe hjælp, når du finder ud af – og bliver bevidst om, hvad der trigger dig. Når du bliver bevidst om det, så handler det om at få ændret på det som ikke fungerer, det vil helt sikkert giver dig meget mere overskud. Og dit overskud er vigtigt for dig både psykisk og fysisk.

Hvis det bare er noget du siger

Mange gange så siger vi forskellige ting, fordi det er en vane. Det er bare noget man siger, fordi det gør alle andre. Helt uden at tænke over det. MEN måske er det en god ide at bryde den vane. Vi påvirker hinanden med det vi siger og gør, så vi risikerer at vi trækker en masse overskud ud af dem vi siger det til, og også af os selv. Og det er der ingen grund til, hvis det bare er noget vi siger. 😊

Vi bestemmer selv hvad vi siger og tænker, så i stedet for at sige ”PUHHH i morgen er det mandag, nu venter der en laaaaaang uge, kan du bestemme dig for at sige noget i retning af – fedt i morgen er det mandag, det bliver sikkert en god uge – leg med tanken, og find på en sætning som giver dig lidt ekstra power og overskud til den nye uge. 😊

Rigtig god weekend 😉

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn