KAN DET DER COACHING hjælpe mig når jeg er ramt af stress?

Jeg får af og til det spørgsmål (plus et par stykker mere). I videoen svarer jeg på 5 af de spørgsmål. 😊

Jeg ved at det kan være svært at række ud og spørge om hjælp, når man er stresset. Jeg har selv været der. Netop derfor rækker jeg ud til dig nu og svare på et par af de spørgsmål, som du kunne have til mig.

Kemi og tillid

Når du har bestemt dig for at søge hjælp til at få det bedre, så behøver du ikke tage den første der kommer frem når du Googler. Brug lidt tid og vælg et par stykker ud, som du vil kontakte. Kig på deres hjemmesider SoMe osv. for at danne dig et indtryk af hvem de er.
Det handler nemlig om at kemien passer og at du har tillid til den coach/terapeut/psykolog du vælger. Kemi og tillid er nøgleordene når du vælger at samarbejde med en som skal hjælpe dig.
Tro mig, jeg har spildt tid og penge, fordi jeg ikke tog mig tid til at mærke om det var den rigtige person til at hjælpe mig.

Denne video er lang – jeg ved det – men hvis du sidder med følelsen af, at du har brug for hjælp og at jeg måske er den der kan hjælpe dig, så kig lige med. 😊

Hvis du fornemmer at jeg er den rigtige til at hjælpe dig, så vil jeg glæde mig til at møde dig, så vi kan sætte et forløb sammen, som passer til det menneske du er. 😊

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn