Jeg er verdens bedste bilist

JEG ER VERDENS bedste bilist – i hvert fald når jeg sidder bag rattet på E45 😊

Skælder du også ud på alle de idioter der kører med hovedet under armen, og som ikke giver plads til at vi andre også kan komme til at overhale lastbilkonvojen foran? Og pudser du samtidig din glorie, fordi du VED at du kører meget bedre end alle de andre? 😊

Det har jeg gjort RIGTIG meget, og da jeg fandt ud af, det faktisk gjorde mig i dårligt humør og det åd alt mit overskud, så måtte jeg ændre på det. Det gik jo kun ud over mig selv, ”idioterne” på motorvejen kunne jo ikke høre at de fik alle mine skældsord med på vejen.

Jeg begyndte at lægge mærke til, hvor meget energi og overskud jeg brugte på noget som jeg ikke har nogen indflydelse på, og som jeg ikke på nogen måde kan påvirke.

Det er ikke muligt for nogen af os at kontrollere og bestemme hvordan andre mennesker skal opføre sig, og hvad de skal sige.

MEN det vi KAN påvirke og som vi har 100% indflydelse på, er hvordan vi modtager og reagere på det som vi oplever i verden omkring os.

Derfor når jeg mærker at noget rammer mig, fx når bilister ikke kan finde ud af ”hold til højre” reglen på motorvejen, så trækker jeg vejret og siger til mig selv: Det er ok, jeg skal nok nå at komme frem til tiden alligevel, og hvis jeg kan mærke at irritationen ikke rigtig vil slippe, så smiler jeg samtidig med at jeg trækker vejret dybt nogle gange. Det plejer at hjælpe. Find selv ud af hvad der virker for dig.

Hvis jeg bliver ramt af noget som en anden siger eller gør, så øver jeg mig i at være nysgerrig på, hvad der kan være grunden til adfærden. Jeg ved at vi alle har vores eget billede af verden, og det hjælper mig at tænke: at vi er forskellige og at vi godt må have forskellige meninger og adfærd. Andre behøver ikke være som mig, og jeg behøver ikke at være som dem. 😊

Måske syntes du faktisk at det er fedt at skælde ud på de andre bilister, på politikere eller på samfundet. Og det er super hvis det gør dig glad og i godt humør. MEN husk lige at kigge på dem som du er sammen med, måske syntes de ikke det er så fedt, måske mister de deres gode humør ved at høre dig skælde ud. Så må du gøre det når du er alene eller finde nogen som har det som dig. 😊

PS: Men kør’ lige ordentligt på motorvejen og HUSK den der ”hold til højre” regel 😉

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn