God trivsel er også dit ansvar

GOD TRIVSEL KOMMER ikke af sig selv, det er et fælles ansvar.

Der er naturligvis forskellige faktorer der er med til at øge trivslen, fx gode fælles værdier. For at god trivsel faktisk er god, så skal alle i teamet/gruppen være enige om hvad god trivsel er, og hvordan man hjælper hinanden til at bevare den.

Når vi trives, så har vi det godt, det er nærmest en naturlov. Men vi trives kun når vi selv er med til at sætte dagsordenen for god trivsel i de grupper og relationer vi er med i. Det er vigtigt at vi selv siger til og fra, og for at vi kan det med ro i sjælen, så har vi brug for at føle tryghed og tillid. Det har vi for, at vi ærligt kan sige vores mening og være de mennesker vi er.

Du har også et personligt ansvar for at trivslen er god. Det går i sin enkelthed ud på, at det humør, og det overskud som du bidrager med. Når du møder ind om morgen er du så bevidst om det humør du er i? Det er nemlig sådan, at dit humør smitter af på de andre i din team/gruppe, uanset om du er i dårligt- eller godt humør. Og det vil altid påvirke trivslen.

Du har faktisk et valg. Du kan selv bestemme om du vil være glad, være sur, være brokkehovedet, være den gode kollega osv. Uanset hvad du vælger, så vil det påvirke de mennesker du er sammen med, men det vil også påvirke DIG SELV. Hvis du vælger, at du fx vil være glad hver dag, jamen så bliver du automatisk gladere, og det giver dig mere overskud og bedre muligheder, for at få en god- og produktiv dag. Så dit gode humør er en gevinst for JER ALLE SAMMEN.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn