SORT skærm

Da jeg stod op til morgen, kunne jeg godt mærke at der ikke var så meget energi. Nå ja, lidt træt men det går jo nok…

Det var supersvært at komme i gang med noget, og da jeg satte mig ved computeren for at komme i gang, blev der bare SORT SKÆRM indeni, og jeg tog mig selv i at stirre ind i skærmen. Der skete absolut intet. Alt var ligesom slukket – en rigtig off-dag… Kender du det…?

Selvom jeg har gode værktøjer til at hjælpe mig selv til mere overskud, så var de også pist væk. Efter lidt mere stirren ind i skærmen, så kom hende der ”BURDE-damen” frem på de indre baner, for at fortælle mig at det bare er for dårligt at du ikke kommer i gang, du har masser af ting du bør lave, helt ærligt burde gøre ditten og datten osv. osv… Lad os bare vedtage, at den form for selvsnak ikke hjælper.

Jeg rejste mig fra computeren, for det nyttede ikke noget at blive siddende. Trak vejret dybt nogle gange, og kom i tanke om en sætning jeg har lært: ”Når noget ikke virker, er det tid at gøre noget andet”. Jeg fik sendt hende ”BURDE-damen” på ferie, og bestemte mig for at tage termokruset med kaffe og køre en tur ud til vandet.

At være udenfor og især ved vandet virker for mig. Vandet gør mig rolig inden i, og det at mærke den kolde vind i ansigtet og se solen, bringer mig tilbage til her og nu. Det giver mig ny energi, og det som startede som en off-dag, er blevet en meget bedre dag.

Hvad gør du når du har en off-dag ind i mellem?

Mit bedste råd til dig er – hvis det er muligt for dig – at stoppe op, at gøre noget andet eller tænke på noget som giver dig fornyet energi og overskud.

PS! Nyd din dag

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn